Halloween (2018) Film Online Subtitrat


Regia: David Gordon Green
Actori: Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Andi Matichak
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Halloween

Deși au trecut patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode au neliniștit-o mereu ultimele nopți ale lunii octombrie. Însă presimțirile ei se dovedesc a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit pentru a-și duce în sfârșit la îndeplinire planul machiavelic. Numai că de data aceasta Laurie nu mai e singură, iar fiica ei, Karen, va face tot posibilul să își salveze mama.

În 1978 Jamie Lee Curtis a devenit un star al genului horror cu apariţia ei din filme online 2018 Halloween, filmul original. 40 de ani mai târziu, actriţa îşi încearcă din nou aptitudinile de “scream queen” în noul capitol al francizei, revenind la rolul lui Laurie Strode, cu acelaşi Michael Myers hotărât să o ucidă. Faptul că acum Laurie are un aliat, pe fiica ei (Judy Greer), va complica misiunea ucigaşului.

Noul filme online 2018 Halloween, care este descris ca o continuare directă a originalului 1978 al lui John Carpenter. Nu este chiar pregătit. Potrivit unui nou raport, producția este amânată până la începutul anului 2018. Din aspectul lucrurilor. Acest lucru nu trebuie să-l oprească de la ruperea ecranelor de film în acest sezon de Halloween, cu data planificată de lansare din octombrie 2018 încă în vigoare.

Regizat de David Gordon Green, care a co-scris scenariul cu Danny McBride, comisarul de comedie. Această revigorare a Halloween-ului trebuia să înceapă în octombrie anul trecut. Camerele ar trebui să fie deja rulante, dar asta nu este distribuția. Sursa multiplă a confirmat că acest lucru este valabil și pentru dezgustarea sângeroasă.