Hai că sunt belea – I Feel Pretty (2018) Online Subtitrat


Regia: Abby Kohn, Marc Silverstein
Actori: Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Amy Schumer, Tom Hopper
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!


Review Hai că sunt belea – I Feel Pretty (2018)

I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Renee din Hai că sunt belea online subtitrat, crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată; cu excepția faptului că; pentru toți ceilalți; ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere; ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri; însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare; Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice; câștigând respectul șefului ei; Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranță din I Feel Pretty online subtitrat, de sine vine suprasolicitarea; și chiar tendința de a-i trata pe cei “mai puțin fericiți din punct de vedere genetic” în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă; Renee își dă seama că “vraja” a fost ridicată; însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
I Feel Pretty (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray