Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Hai ca sunt belea – I Feel Pretty (2018) Online Subtitrat


Hai ca sunt belea – I Feel Pretty urmareste povestea unei femei obisnuite, Renee Bennett, care se confrunta zilnic cu sentimente de nesiguranta si inadecvare. Intr-o zi, dupa ce cade de pe bicicleta si sufera o lovitura la cap, ea se trezeste crezand ca este cea mai frumoasa si capabila femeie din lume.

Renee crede ca o vraja a facut-o brusc minunata, cu exceptia faptului ca, pentru toti ceilalti, ea arata exact la fel. Cu aceasta noua incredere, ea este capabila sa-si traiasca viata fara teama si fara retineri, insa ce se va intampla cand isi va da seama ca aparenta ei nu s-a schimbat niciodata? Increzatoare, Renee avanseaza brusc in randurile companiei de cosmetice, castigand respectul sefului ei, Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranta de sine vine suprasolicitarea, si chiar tendinta de a-i trata pe cei “mai putin fericiti din punct de vedere genetic” in acelasi fel lipsit de consideratie in care oamenii o tratau pe ea. In cele din urma, Renee isi da seama ca “vraja” a fost ridicata, insa prin intermediul acestui proces a invatat ca frumusetea adevarata nu este cea exterioara.


Regia: Abby Kohn, Marc Silverstein
Actori: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.4


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!