Haemoo (2014) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Sea Fog
Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Sung-bo Shim, Joon-ho Bong
IMDB: 6.9
Regizor(i): Sung-bo Shim
Actori: Yun-seok Kim, Yoo-chun Park, Ye-ri Han


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Haemoo

Echipajul unei bărci de pescuit încearcă să aducă un transport de imigranți ilegali, pentru a-și putea păstra slujbele. Planul se sfârșește prost atunci când suferă un accident tragic în ceața extrem de groasă. În mijlocul nebuniei, cel mai tânăr membru al echipajului, Dong-sik, încearcă să protejeze o tânără imigrantă de care s-a îndrăgostit.

Este un moment interesant pentru cinematograful coreean. Chan-wook Park și Joon-ho Bong, cei mai importanți autere din Coreea de Sud au trecut cu succes în limba engleză cu Stoker și Snowpiercer, introducând o audiență mai largă la tunurile lor respective. Cinematografia din Coreea de Sud este înfloritoare. Succesul lui Haemoo la circuitul festivalului și selecția sa ca intrare în Coreea pentru limba străină Oscar este probabil datorată în mare parte creditului lui Joon-ho Bong ca producător și scenarist.

Haemoo (Sea Fog) se bazează pe o piesă de scenă care se bazează, în schimb, pe un eveniment real care a avut loc în 2001. Judecând după agitația colectivă la screening-ul VIFF în care eram, presupun că majoritatea nu știa ce eveniment sa bazat pe. Tot ce voi spune este că incidentul este șocant și traumatizant; Acesta nu este un film pentru scârbă.