Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Fără armă în linia întâi – Hacksaw Ridge (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mel Gibson
Actori: Vince Vaughn, Teresa Palmer, Sam Worthington, Andrew Garfield
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hacksaw Ridge

Filmul lui Gibson spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, care a refuzat să ucidă sau să poarte arme datorită convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alături de americanii care au luptat împotriva japonezilor în Pacific. Filmul se concentrează pe bătălia de la Okinawa din 1945, unde Doss s-a ocupat de unul singur de 75 de răniți, chiar sub focul inamic. A fost decorat cu Medalia de Onoare a Congresului pentru curajul său, de președintele american Harry Truman.

Mel Gibson îşi face revenirea regizorală cu drama Hacksaw Ridge, plasată în Al Doilea Război Mondial, un film despre curaj, credinţă şi putere de sacrificiu, ale cărui filmări se vor desfăşura în New South Wales (Australia) începând din septembrie.

Ce poate Mel Gibson asta! Un film care te pune sa traiesti toate starile existente, la maxim . Razi cu pofta,simti dragostea intensa fara scenele aferente de sex ultraexplicit , plangi de emotie frumoasa, te revolta maxim nedreptatea nascuta din neputinta de intelegere profunda , iti acoperi privirea de groaza,dar groaza adevarata, meditezi la cat de mari atrocitati inventeaza si traieste/omoara omenirea, asa aiurea, stai cu inima cat un purice in asteptarea deznodamantului sperand din toata fiinta ta la unul pozitiv,iar in final te innobilezil cu atata puritate sufleteasca… Care film a mai starnit atatea trairi la asemenea intensitate?