Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Gustul razbunarii – Peppermint (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Peppermint online subtitrat este povestea de razbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gand sa-si recupereze viata furata de la criminalii care i-au ucis familia.

Riley North se trezeste din coma dupa ce sotul si fiica ei au fost ucisi intr-un atac brutal de catre membrii unui cartel. Cand sistemul ii protejeaza pe ucigasi de justitie in filmul Peppermint online subtitrat. Iar ei se plimba liberi datorita oficialilor corupti, Riley din Gustul razbunarii ia lucrurile in propriile maini si cauta o cale de razbunare impotriva acelora care i-au distrus viata. Transformandu-si frustrarea in motivatie personala; ea petrece cativa ani ascunsa, perfectionandu-si mintea, trupul si spiritul pentru a deveni o forta de neoprit; evitand lumea interlopa, LAPD-ul si FBI-ul, in timp ce isi face dreptate in stil propriu.

Actiunea din Gustul razbunarii – Peppermint online subtitrat este previzibila iar povestii ii lipseste in cateva puncte plauzibilitatea. Poate daca subiectul era plasat in Mexic, unde te poti astepta sa vezi mafioti spanzurati de o roata Ferris, intr-un parc de distractie, pentru ca guvernul a scapat de sub control criminalitatea, uneori cu complicitatea fortelor de ordine locale, am fi putut sa credem povestea. In America nu ai cum sa vezi un astfel de peisaj, pentru ca nu se poate vorbi de o escaladare a criminalitatii de felul celei vazute in Mexic.


Regia: Pierre Morel
Actori: Jennifer Garner, John Gallagher Jr., John Ortiz
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare