Grown-ish (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Kenya Barris, Larry Wilmore
Actori: Francia Raisa, Yara Shahidi, Abraham D. Juste
An: 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Grown-ish SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

s01e06

S01E07

S01E08

S01E09

s01e10

S01E11

s01e12

S01E13


Sinopsis Grown-ish

În acest spin-off de sitcom “Black-ish”, urmați Zoey Johnson ca ea merge la facultate.

După succesul apreciat critic al serialului său părinte, vine iscusința de negru, izvorul. Seria spin-off cronologizează viața colegiului lui Zoey Johnson (Yara Shahidi) și încercarea ei de a trăi o viață în afara familiei nebun Johnson, una pe care am ajuns să o iubim. Cu toate acestea, colegiul nu este tot ce mi-a imaginat Zoey, iar primele trei episoade ilustrează asta.

În timp ce Zoey se confruntă cu dificultățile obișnuite ale colegiului de programări de clasă și de un mediu nou, ea se trezește, de asemenea, întrebându-se unde se află pe scara socială. O întâlnire întâmplătoare o conduce la întâlnirea cu Ana (Francia Raisa), pe care Zoey reușește să-l scape pe al doilea pe care o crede că Ana se situează la un nivel scăzut. Karma are un mod de a-și face turul din seriale online 2018 Grown-ish, după cum Ana devine colega de cameră a lui Zoey, care îl obligă pe Zoey să se confrunte cu comportamentul ei mic.

Seriale online 2018 Grown-ish a câștigat un alum negru, Charlie (Deon Cole), care învață un (foarte) curs de noapte târziu la colegiu. Prezența sa în spectacol este una binevenită, deoarece comportamentul său incomod. Si neregulat face ca unele momente hilariste să se întâmple în toate episoadele. În această clasă, Zoey găsește un cerc de prieteni cu care se alătură unei legături și găsește. Si câteva interese de dragoste. Printre prieteni se numără și Cash (Abraham Juste). Alex (Rique), Nomi (Emily Arlook), Aaron (Trevor Jackson) și Luca (Luka Sabbat). Această bandă de cadre didactice din colegiu găsește un loc comun în noua lume a colegiului. Iar banterul lor face pentru momente amuzante.