Gringo (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Nash Edgerton
Actori: Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Comedie, Drama
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Gringo

Filme online 2018 Gringo o comedie întunecată, amestecată cu acțiuni albe și cu intrigă dramatică, explorează bătălia de supraviețuire pentru omul de afaceri Harold Soyinka (David Oyelowo), când se trezește de la un cetățean care respectă legea până la un criminal dorit.

Filme online 2018 Gringo: comedie neagră despre un om de afaceri american implicat involuntar în traficul de droguri al cartelurilor mexicane.

De fapt, omul de afaceri american Harold Soyinka (David Oyelowo) lucrează pentru industria farmaceutică. Dar când el ajunge să se ocupe de parteneri de afaceri în Mexic, granița cu crima este rapid depășită. Dintr-o dată, cetățeanul neconfundat se transformă într-un criminal dorit, care se ocupă de droguri mexicane, de agenția americană de droguri DEA și de ucigașii profesioniști internaționali. Poate Soyinka să supraviețuiască într-unul din cele mai periculoase locuri din lume – sau chiar este subestimat de adversarii săi?

Mai sunt încă câteva detalii despre proiectul planificat de regizorul Nash Edgerton (“Planul Square – A Deadly”) cunoscut. De ce producția Amazonului este încă foarte tranzacționată, se datorează în principal faptului că Edgerton va aduna un număr de stele A-list în fața camerei. Inclusiv, desigur, fratele său Joel Edgerton (“Loving”). În plus, au fost deja înregistrați pentru proiect atât de mulți ca Charlize Theron (“Fast & Furious 8”). Amanda Seyfried (“În sfârșit”) sau Thandie Newton (“2012”). S-a confirmat, de asemenea, că fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson. Va face debutul în filmul de gangster.

Scenariul pentru Proiectul “Untitled Nash Edgerton” a fost scris de Anthony Tambakis (“Warrior”) și de Matthew Stone (“Un caz de dificultate”).