Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Grimm (2011) Serial Online Subtitrat


Regia: Stephen Carpenter, David Greenwalt, Jim Kouf
Actori: David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee
Anul: 2011
Gen: Seriale Online, Groaza, Fantezie, Drama
Durata: 45 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Grimm SEZONUL 6 Online Subtitrat:


S06E01

S06E02

S06E03

S06E04

S06E05

S06E06

S06E07

S06E08

S06E09

S06E10

S06E11

S06E12

S06E13


Sinopsis Grimm

Serialul are ca baza binecunoscutele povesti ale fratilor si il are in prim plan pe detectivul din Portland Nick Burkhardt (David Giuntoli), care a vazut pana acum niste scene terifiante ale crimelor, dar nimic nu-l pregateste pentru ciudatele viziuni pe care incepe sa le aiba: oameni obisnuiti se transforma pentru cateva momente in monstri hidosi. O vizita de la singura lui ruda in viata ii dezvaluie adevarul. Nick a mostenit puterea de a vedea creaturi supernaturale, si fiind un responsabilitatea sa este sa mentina echilibrul intre omenire si creaturile mitologice. Un “Lup mare si rau” reformat, devine cel mai mare aliat si confident al sau. Nu dureaza mult pana ce munca sa de politist il duce pe Nick la criminali despre care pana atunci crezuse ca exista numai in cartile cu povesti pentu copii.

E un serial gandit extraordinar de bine pentru genul in care se incadrează.Nu credeam că or să facă şi sezonul 2 pentru că citisem că nu a fost prea bine primit.La începutul fiecărui episod apare câte un citat din poveştile fraţilor din care “se inspira” episodul.Şi sunt foarte fericit că am şansa să-l văd,din nou într-un serial bun,dupa Prison Break pe Silas Weir Mitchell (cunoscut in Prison Break ca şi Haywire).Îl recomand cu plăcere pentru cei care apreciază misterul. 🙂

Un serial excelent. Primele episoade au fost putin mai “ horror” dar apoi serialul Grimm online subtitrat a devenit din ce in ce mai interesant. M-am bucurat mult sa vad ca il continua si a aparut deja episodul 13 din sezonul 2.