Grace Unplugged (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Brad J. Silverman
Actori: AJ Michalka, Kelly Thiebaud, James Denton
An: 2013
Gen: Drama, Muzicale
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Grace Unplugged (2013)

Filmul prezinta povestea adevarata a lui Grace, o adolescentă creștină si o cântareata fenomenala. Dar, la frageda varsta de optsprezece ani, fuge de acasa pentru a-si transforma visele in realitate. Astfel se trezeste aruncata în „lumea reala”, unde credinta ii este pusa la încercare.

O fată care luptă cu tatăl ei pentru un anumit spațiu pentru a crește și a fi ea însăși. Ea este lovită cu ideea minunată de a umple pantofii bătrânului tatălui său în domeniul muzicii atunci când refuză cererea unui vechi prieten de producător. Neștiind gradul de angajament, ea este prinsă într-o dilemă morală.

Unele dintre scene mă făceau să tremur. Dacă sunteți creștin care a pus vreodată un buzunar peste lumânarea ta în timpul unui moment tensionat, te vei referi la asta! Ar putea fi descris ca filmul fiicei risipitor. Distribuția a fost perfectă. De asemenea, un mare mesaj de mângâiere pentru părinți de a-și recomanda copiii lui Dumnezeu în acea zi când este timpul ca ei să părăsească cuibul. Dumnezeu este deja la locul unde se îndreaptă