Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Grace Jones Bloodlight and Bami (2017) Online Subtitrat


Regia: Sophie Fiennes
Actori: Grace Jones, Jean-Paul Goude, Sly & Robbie
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!


Review Grace Jones Bloodlight and Bami (2017)

Mai mare decât viața, sălbatică, înfricoșătoare și androgină – Grace Jones joacă toate aceste părți. Și totuși, o descoperim și ea ca pe un amant, pe o fiică, o mamă, o soră și chiar pe o bunica, în timp ce se îndreaptă spre privirea noastră și ne permite să înțelegem ce reprezintă măștile ei. Scena este locul în care se realizează cele mai extreme realizări ale ei, iar imaginația ei teatrală este liberă: aici se joacă muzica din viața ei.

Filmul Grace Jones Bloodlight and Bami online subtitrat include performanțele unice ale lui Grace; care cântă hit-uri iconice precum Slave To The Rhythm; Pull Up To The Bumper; precum și cele mai recente piese autobiografice ale lui Williams ‘Bloods and Hurricane. Aceste cântece personale se leagă și de viața familială a lui Grace; filmul ne duce într-o călătorie de vacanță în Jamaica; unde sunt descoperite rădăcinile familiei sale și povestea copilariei ei traumatice.

În jamaican patois; “Bloodlight” este lumina roșie care luminează atunci când un artist înregistrează și “Bami” înseamnă pâine; substanța vieții cotidiene. Grace Jones: Bloodlight și Bami împletesc straturile vieții publice și private ale lui Grace Jones; în timp ce se mișcă fără efort între diferite fațete: este tânăra; artistică și petrecătoare hedonistă; caldă și amuzantă; dar și o femeie de afaceri feroce și tenace. Spectacolul continuă să se mute tematic; deși filmul; cu Love Is The Drug acționând ca o arie; aducând filmul la scenele sale finale și cele mai emoționante. Acesta este un har pe care nu l-am mai văzut până acum; cineva care ne amintește de ce este îndrăzneț să fim cu adevărat vii.