Gotti (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Connolly
Actori: John Travolta, Spencer Rocco Lofranco, Kelly Preston
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Review Gotti (2018)

Pelicula, în regia lui Kevin Connolly, trece prin trei decade importante ale vieţii gangster-ului John Gotti, ce marchează trecerea de la jafuri mărunte la organizarea uciderii lui Paul Castellano, ce i-a trasat drumul spre vârful ierarhiei şi spre noua sa titulatură, cea de „The Teflon Don” – porecla sa în rândul presei, deoarece acuzaţiile pentru care a ajuns să fie judecat părea că nu se lipesc de el – a fost achitat de trei ori la rând.

John Joseph Gotti, Jr. (n. 27 octombrie 1940 în The Bronx, New York, SUA – d. 10 iunie 2002 în Springfield, Missouri, SUA) a fost șeful familiei mafiote Gambino, după asasinarea precedentului șef Paul Castellano. John a fost cel mai puternic șef mafiot al perioadei sale .

Era cunoscut presei ca “the teflon don”, deoarece acuzațiile pentru care era judecat păreau să „nu se lipească de el”, după ce a fost achitat de trei ori la rând.

În 1992, el a fost condamnat pentru 13 crime, obstrucție în fața justiției, conspirație de a comite crimă, pariuri ilegale, extorcare de fonduri și evaziune fiscală, primind pedeapsa de închisoare pe viață, unde a murit 10 ani mai târziu de cancer