Gotham (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Bruno Heller
Actori: Sean Pertwee, Nicholas D’Agosto, Donal Logue, David Mazouz, Camren Bicondova, Ben McKenzie
An: 2014
Genuri: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.9


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Gotham SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E15:

S04E16:

S04E17:

S04E18:

S04E19:

S04E20:

S04E21:

S04E22:


Sinopsis Gotham

Incursiunea in lumea serialelor preferata continua cu senzatia de anul trecut pe nume Gotham serial online subtitrat. Vazut la foc automat de putina vreme, am ramas surprins ca n-am fost mai rapid dupa recenziile elogioase de anul trecut in blogosfera noastra cinefila. Un prim sezon din universul DC aduce o perspectiva interesanta asupra intunecatului oras Gotham unde zace tot soiul de fiinte: de la eroi la scursuri ale societatii.

Tot ce stiam despre povestea din jurul morti parintilor lui Bruce Wayne (Batman of course) se extinde din acel moment ca si o caracatita ce isi infinge fiecare tentacula in lumea personajelor ce incep sa isi faca o reputatie in orasul infractionalitatii. Se construieste la nivel complex fiecare detaliu din schimbarea la fata a orasului pe care l-am vazut expus in trilogia lui Nolan.

Înainte de Batman, a existat orasul. Toată lumea a auzit de comisarul Gordon (Ben McKenzie). Este unul din cei mai mari luptători împotriva crimelor și fărădelegilor, un om al cărui nume și reputație sunt sinonime cu legea și ordinea.

Dar ce știm despre povestea lui Gordon și felul în care a ajuns comisarul poliției dintr-un simplu detectiv? De ce anume a fost nevoie pentru a explora și a elimina numeroasele straturi de corupție. Care făceau legea în Gotham (teren prolific pentru cei mai emblematici răufăctori)? Si de asemenea, ce circumstante au contribuit la crearea celor care aveau sa devina in viitor. Catwoman (Selina Kyle), The Penguin (Oswald Cobblepot). The Riddler (Edward Nigma), Two-Face (Harvey Dent) sau Joker?