Good Trouble (2019) Serial Online Subtitrat in Romana


Callie si Mariana Foster din serialul online 2019 Good Trouble, se muta in Los Angeles si isi incep viata de adult.

Noi experimentam un salt de 5 ani de la sfarsitul serialului The Fosters, iar acum Mariana si Callie sunt absolvente de facultate si au decis sa locuiasca impreuna in Los Angeles. Este acolo unde Mariana si-a gasit un loc de munca la o companie de tehnologie pe nume Speckulate, iar Callie si-a gasit un loc de munca in cadrul unui judecator federal conservator, pe numele Wilson.

Pentru ambele fete din serialul Good Trouble, slujba lor nu porneste ideal. Problema lui Mariana este ca Speckulate este un club de barbati, iar in timp ce exista o sefa de sex feminin, Casey, este clar ca atunci cand vine vorba de software si inginerie, Mariana este o minoritate.

Cat despre Callie? Ei bine, problema ei este ca este functionar pentru un judecator conservator, care sustine ca nu face activism judiciar, iar colegii ei sunt Rebecca si Ben. Acum, in timp ce Rebecca pare ok, Ben este un nesimtit.


Regia: Joanna Johnson
Actori: Maia Mitchell, Cierra Ramirez, Zuri Adele
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Good Trouble (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:


Good Trouble (2019) Serial Online Subtitrat in Romana
Good Trouble (2019) Online Subtitrat in Romana
Good Trouble (2019) Serial Online Subtitrat in Romana Callie si Mariana Foster din serialul online 2019 Good Trouble, se muta in Los Angeles si isi incep v
Editor's Rating:
4