Good Girls (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Jenna Bans
Actori: Retta, Mae Whitman, Kaitlyn Oechsle
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Good Girls SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Good Girls

Trei mame din serialul Good Girls se trezesc brusc în circumstanțe disperate și decid să nu mai joace în siguranță și să riste totul pentru a-și lua puterea înapoi.

Povestea Good Girls online subtitrat începe cu probleme financiare care nu pot fi rezolvate în limitele comportamentului legal. Beth (Christina Hendricks) vrea să-și vărseze un soț filanting (Matthew Lillard) fără a-și pierde casa. Sora ei, Annie (Mae Whitman), se află într-o luptă de custodie cu fostul ei ex-afluent (Zach Gilford). Ruby (Retta) are o fiica care are nevoie de un tratament medical scump, care trebuie platit din buzunar.

La fel cum Walter White și-a deschis afacerea cu metode artizanale, pentru a-și achita facturile medicale, au lovit de o idee; un jaf armat de zi cu zi al magazinului suburban Michigan unde lucrează Annie.

Într-o pereche de pauze comerciale, cei trei sunt intrați și ieșiți și numărau luările lor. Dar planul a funcționat prea bine. În loc de cele 30.000 de dolari pe care le așteptau, depozitul de la magazin are jumătate de milion de dolari. Seful sleazeball al lui Annie spală bani pentru o bandă; lăsând trioul să ascundă o avere și să obțină o educație rapidă în domeniul criminalității organizate.

Linia de povestire a prăjiturilor de pană și foc le forțează pe cei trei conducători să se confrunte cu cât de serioși sunt criminali. Problema, la fel de plăcută ca și “bunicii buni”, este că nu pare sigură cât de gravă este să fie o poveste de crimă.