Good Girls (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Jenna Bans
Actori: Retta, Mae Whitman, Kaitlyn Oechsle
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Good Girls SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Sinopsis Good Girls

Trei mame din suburbii orchestrează un jaf la magazinul local pentru a ieși din problemele financiare și a deveni independente. Împreună. O nebunie de serial pe care abia așteptăm să-l vedem!

Descris ca un mixt de Thelma & Louise şi Braking Bad, Good Girls are protagoniste trei mame din suburbie care decid să iasă din rutina şi să ia atitudine făcând şi ele o dată ceva doar pentru ele, alegând să jefuiască sub ameninţarea armei (de jucărie) un supermarket din zonă. Toate bune şi frumoase până când managerul magazinului începe a merge pe urmele lor, cele trei prietene realizând că planul lor de scăpare nu e atât de uşor pe cât au crezut.

Până în prezent cred că personajele nu au făcut decât să crească și să se dezvolte și sunt cu adevărat plăcute. Nu știu numele lor în acest moment, dar o actrita este din Friday Night Lights, un fundaș care locuia cu bunica și cu tipul negru pe care nu-l pot numi chiar acum, era pe Mike și Molly ca partener al lui Mike.

Cei dintre voi care nu-i dau șansa ar putea să lipsească ceva grozav, pe măsură ce se dezvoltă seria. Continuati sa vizionati serialul ca idea prinde si se dezvolta. Cred că acest serial are o promisiune reală. Mai ales ca serialul deja a confirmat sezonul 2.