Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Gone in 60 Seconds (1974) Film Online Subtitrat


Regia: H.B. Halicki
Actori: H.B. Halicki, Marion Busia, Jerry Daugirda
An: 1974
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Gone in 60 Seconds (1974)

Maindrian Pace, un ofiter de asigurari, duce impreuna cu echipa lui o viata dubla, aceea de hot de masini imposibil de oprit.

Această este versiune originală a filmului (nu remake-ul din 2000). Nu sunt sigur că urmărirea este la fel de memorabilă ca și cele din “The French Connection” sau “Bullitt”, dar acele scene erau doar mici părți ale filmelor respective. Întregul scop al acestui film, pe de altă parte, este acela de a oferi o căutare cu cifru octanic, care include mai multe epave decât un întreg NASCAR.

Scenariul este atât de repede rezolvat încât puteți să ratați dacă clipiți: un inel de furt auto este angajat pentru a fura un număr mare de autoturisme și este; în cea mai mare parte; de succes – până când conducătorul auto decide să meargă după încă unul ; un Ford Mustang galben. Cineva il sifoneaza; dar poliția trebuie să-l rețină mai întâi. Merge în acel Mustang și timp de 40 de minute; fiecare polițist din Los Angeles și zona Long Beach (stilul “Blues Brothers”) încearcă să-l prinda.

“Gone in 60 Seconds” are un buget redus și o arată: acesta include actori fără nume.