Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Gomorra (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Leonardo Fasoli, Giovanni Bianconi, Stefano Bises
Actori: Walter Lippa, Salvatore Esposito, Maria Pia Calzone, Marco D’Amore, Fortunato Cerlino
An: 2014
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 8.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Gomorra SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11

S03E12


Sinopsis Gomorra

Gomorra este povestea din interiorul Camorrei. Cumplita grupare de crimă organizată napolitană. Prezentată prin ochii tânărului Ciro, mâna dreaptă a lui Pietro Savastano (”Nașul” organizației). Si povestea războiului nemilos de preluare a ”Sistemului”.

Bazat pe bestseller-ul lui Roberto Saviano; serialul “Gomora” îl poartă pe telespectator pe străzile întunecate și dure din Napoli. Sanctuarul interior al crimei organizate Camorra. Când Pietro Savastano. Unul dintre cei mai temuți șefi ai Camorrei; este capturat și trimis la pușcărie. Ciro Di Marzio; un tânăr de 30 de ani și mâna lui dreaptă; profită de această oportunitate pentru a deveni noul lider.

Dar timpul lui nu a sosit încă; în vreme ce se află în pușcărie; Imma; soția lui Pietro; preia conducerea la început; în timp ce Genny; moștenitorul său aparent; învață meserie în Honduras. Între timp; un lider din clanul rival; condus de Salvatore Conte; plănuiește să-l distrugă pe Savastanos odată pentru totdeauna. Războiul pentru controlarea ”Sistemului” abia a început; într-un teritoriu care continuă să lupte și nu se predă în fața crimei și nelegiuirilor.