Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/goldfinger-1964">
Share on Twitter

Goldfinger (1964) Film Online Subtitrat


Regia: Guy Hamilton
Actori: Sean Connery, Honor Blackman, Austin Willis, Lois Maxwell, Martin Benson
Anul: 1964
Gen: Thriller, Aventura, Actiune
Durata: 110 minute
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Goldfinger

După ce au descoperit o formulă de aur, producătorii Harry Saltzmann și Albert R. Broccoli au înțelepciunea de a o folosi în continuare, dezvoltând-o; singura lor grijă este aceea de a reuși să onoreze condiția ca fiecare aventură să fie și mai plăcut extravagantă decât ultima. Aici, ei au optat pentru mașinării și gadgeturi. Dar, adevăratul truc al formulei – care, întâmplător, nu e deloc formula lui Fleming ci o invențiune cinematografică – rezidă în felul în care este folosit umorul.

Pistolul ţinut de Sean Connery în fotografia realizată pentru posterul celui de-al doilea film James Bond, From Russia with Love. A fost vândut ieri pentru suma de 277.250 de lire sterline, spre surpriza casei de licitaţii Christie’s, care aştepta un câştig de maxim 20.000 de lire.

Suma exorbitantă obţinută de pistolul realizat de producătorul german Walther a compensat; probabil; dezamăgirea produsă de costumul lui Darth Vader; care nu şi-a găsit cumpărător; deşi se consideră că este primul costum complet scos vreodată la vânzare. Christie’s se aştepta un preţ de aproximativ 300.000 de lire.

Alte obiecte celebre din filme care şi-au găsit cumpărători sunt o machetă a unui dinozaur din King Kong; versiunea din 1933; vândută pentru 25.000 de lire; şi o cutie ce conţine “ochiul” roşu al computerului Hal din 2001: A Space Odissey; vândută pentru 17.500 de lire. Cel mai costisitor obiect vândut recent a fost un Aston Martin DB5 din 1964; cumpărat de un colecţionar de maşini din Statele Unite pentru nu mai puţin de 2;6 milioane de lire sterline.