Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

God’s Not Dead A Light in Darkness (2018) Film Online Subtitrat


Alt titlu: God’s Not Dead 3
Regia: Michael Mason
Actori: David A.R. White, John Corbett, Shane Harper
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 3.7


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Review God’s Not Dead A Light in Darkness (2018)

O biserică distrusă. O congregație redusă la tăcere. O relație distrusă. Cu toate acestea, chiar și în văile întunecate ale vieții, o mică flacără poate lumina calea spre vindecare și speranță. După ce un incendiu devastator distruge biserica Sf. James, conducerea Universității Hadleigh folosește tragedia pentru a împinge congregația în afara campusului, forțând astfel biserica să-și apere drepturile.

Confruntându-se cu un caz în instanță și cu lupta sa pentru a vedea lumina lui Hristos în suferință, pastorul Dave îi cere ajutorul lui Pearce, fratele său înstrăinat, un avocat și un ateu, pentru a putea susține dreptul bisericii de a exista. Reuniunea familiei din filmul God’s Not Dead A Light in Darkness, deschide răni vechi, în timp ce frații se luptă cu întrebările care i-au distanțat cu ani în urmă: Este Dumnezeu cu adevărat bun tot timpul? Unde este Dumnezeu când se întâmplă lucruri rele? Poate Hristos să-i vindece cu adevărat pe cei cu inima zdrobită?

În toată corectitudinea, trebuie să vezi filmul pentru tine. Dacă sunteți creștin, cred că vă va plăcea. Acest film nu a avut nici un lucru pe care am găsit ofensator, cu excepția cazului în care o persoană bolnav psihic se uita. Deși, cred că acest film ar fi fost mai bun dacă filmul se va concentra mai ales pe copiii de la facultate, ca primul film.