Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


God’s Not Dead A Light in Darkness (2018) Film Online Subtitrat


Alt titlu: God’s Not Dead 3
Regia: Michael Mason
Actori: David A.R. White, John Corbett, Shane Harper
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 3.7


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Review God’s Not Dead A Light in Darkness (2018)

O biserică distrusă. O congregație redusă la tăcere. O relație distrusă. Cu toate acestea, chiar și în văile întunecate ale vieții, o mică flacără poate lumina calea spre vindecare și speranță. După ce un incendiu devastator distruge biserica Sf. James, conducerea Universității Hadleigh folosește tragedia pentru a împinge congregația în afara campusului, forțând astfel biserica să-și apere drepturile.

Confruntându-se cu un caz în instanță și cu lupta sa pentru a vedea lumina lui Hristos în suferință, pastorul Dave îi cere ajutorul lui Pearce, fratele său înstrăinat, un avocat și un ateu, pentru a putea susține dreptul bisericii de a exista. Reuniunea familiei din filmul God’s Not Dead A Light in Darkness, deschide răni vechi, în timp ce frații se luptă cu întrebările care i-au distanțat cu ani în urmă: Este Dumnezeu cu adevărat bun tot timpul? Unde este Dumnezeu când se întâmplă lucruri rele? Poate Hristos să-i vindece cu adevărat pe cei cu inima zdrobită?

În toată corectitudinea, trebuie să vezi filmul pentru tine. Dacă sunteți creștin, cred că vă va plăcea. Acest film nu a avut nici un lucru pe care am găsit ofensator, cu excepția cazului în care o persoană bolnav psihic se uita. Deși, cred că acest film ar fi fost mai bun dacă filmul se va concentra mai ales pe copiii de la facultate, ca primul film.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
God's Not Dead A Light in Darkness (2018)
Nota film
21star1stargraygraygray