Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

God’s Not Dead 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Harold Cronk
Actori: Trisha LaFache, Robin Givens, Paul Kwo, Melissa Joan Hart, Maria Canals-Barrera
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis God’s Not Dead 2

După ce primeşte la clasă o întrebare despre Iisus, o profesoară de liceu dă un răspuns care o bagă în belele şi care l-ar putea scoate pe Dumnezeu din educaţia publică pentru totdeauna.

God’s Not Dead 2 online subtitrat prezintă actriţa Melissa Joan Hart, în rolul profesoarei Grace Wesley. Aceasta este dată în judecată pentru îndrăzneala de a vorbi despre Isus elevilor ei din şcoală. După ce directorul şcolii află despre dialogurile lui Grace cu elevii ei despre Isus, convoacă un grup de acuzaţi care aduc profesoara creştină în faţa judecătorilor.

Regizorul David A. R. White susţine că istoria este una relevantă în cultura noastră, care devine tot mai ostilă faţă de credinţa creştină. Acesta îşi argumentează poziţia redată în noul film printr-un caz real de anul trecut când predica unui pastor din Houston a fost catalogată drept un mesaj discriminatoriu.

“Dumnezeu în școli este privit suspicios. Aceste cazuri sunt des întâlnite și noi vrem să le aducem la lumină chiar și întâmplarea din Houston, unde predicile pastorillor sunt verificate la Curtea Supremă. Anume acest fel de bătălie este evidențiată în acest film”, a declarat regizorul David A. R. White.