Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Goana după cadou – Jingle All the Way (1996) Online Subtitrat


Regia: Brian Levant
Actori: Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman
Anul: 1996
Gen: Comedie, Familie, Craciun
Durata: 89 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Goana după cadou – Jingle All the Way

Cand Howard lipseste de la antrenamentul de karate al fiului sau, el promite sa se revanseze de Craciun cu o jucarie pe care micutul si-o dorea de multa vreme. Ceea ce Howard nu stie este faptul ca fiecare copil din oras vrea sa aiba jucaria respectiva, iar parintii fac tot posibilul sa indeplineasca dorintele odraslelor.

In Ajunul Craciunului el trebuie sa concureze cu un lucrator postal; un actor; un politist si cu aproape fiecare parinte din oras; pentru a face rost de jucaria mult visata. In timp ce Howard se agita in oras; baietelul sau ii duce dorul; iar sotia sa primeste avansuri din partea unui vecin foarte insistent.

O comedioara de Craciun foarte buna ; care te amuza copios . fiind in atmosfera aceea magica ; filmul ti se pare poate mult mai bun decat este. Peste tot fiind brazi decorati pentru venirea Craciunului ; o multime de colinde ; zapada cat cuprinde. Si destul Mos Craciuni. Si ce te mai faci cand il vezi pe Arnold Schwarzenegger alergand dupa un cadou ; insa trecand prin situatii nebanuite. Este un film special pentru acea stare ; si merita vazut si revazut de mai multe ori in anotimpul cadourilor .