Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Gnomeo și Julieta – Gnomeo & Juliet (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Kelly Asbury
Actori: James McAvoy, Emily Blunt, Jason Statham
An: 2011
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gnomeo și Julieta – Gnomeo & Juliet

Gnomeo și Julieta – Gnomeo & Juliet este cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută vreodată între… doi pitici de grădină. Într-o aventură contemporană extrem de comică, variantele moderne ale celebrilor Capulet și Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiției dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline până la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este că atunci când nimeni nu se uită, piticii prind viață și se comportă exact ca ei.

De fapt, au împrumutat atât de bine trăsăturile oamenilor, încât și conflictul dintre pitici s-a transformat într-o adevărată vendetă. La fel ca pentru Montague și Capulet, apartenența la clanurile Roșiilor din Grădina Roșie sau Albaștrilor din Grădina Albastră e ceva extrem de important și implică și foarte multe responsabilități.

Printre cursele cu mașina de tuns iarbă și incursiunile în piscinele oamenilor; se înfiripă idila dintre Gnomeo și Julieta; care; îndrăgostiți până peste urechi; sfidează îndelungata rivalitate a clanurilor lor.

O animatie Gnomeo și Julieta – Gnomeo & Juliet ceva mai reusita decat o arata trailerul destul de sters din punctul meu de vedere. O poveste clasica putin modificata; transpusa cu multa imaginatie intr-o lume inedita; cea a figurinelor de gradina (pentru ca nu sunt numai pitici). Personajele foarte simpatice pe care ajungi sa le indragesti mult si coloana sonora; sunt lucrurile cele mai importante ale acestei animatii. Faze cu adevarat amuzante sunt foarte putine; dar datorita atmosferei placute de fantezie si romantism si datorita felului in care arata si se comporta personajele; iti mentine in permanenta un zambet nevinovat pe buze.