Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

GLOW (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Liz Flahive
Actori: Ellen Wong, Alison Brie, Betty Gilpin
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama, Sport
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

GLOW SEZONUL 2 Online Subtitrat:


s02e01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10


Sinopsis GLOW

Ruth Wilder, o actriță șomeră, care locuiește în Los Angelesul anilor ’80 prinde un rol într-o producție dubioasă. Un regizor pune pe picoare un show de wrestling feminin și astfel 13 femei încep să facă ce n-ar fi crezut vreodată.

În a doua parte a lunii iunie vom avea un nou serial de comedie de la Netflix. Serialul cu acțiune în ani `80 spune povestea unui grup de fete care participă la spectacole wrestling. Primul sezon al serialului de comedie va avea premiera pe 23 iunie pe Netflix și va fi disponibil și cu subtitrări în limba română.

Un serial care îi duce pe unii cu gândul la Orange is the New Black. „Dacă Orange is The New Black ar avea o soră mai mică, căreia îi place să se ia la ătaie, ei bine acela ar fi Glow”, spune presa americană.

Este numele „trupei de șoc”; care se apucă de wrestling și este abrevierea pentru Gorgeous Ladies of Wrestling.

„Mare parte din comicul serialului vine doar dacă le urmărești pe nevrotica Ruth (jucată de Alison Brie – n.r.) și pe colegele ei de lupte învățând să-și joace personajele”; spun criticii care au văzut deja serialul.

Concluzia amuzantă a acestui serial vine chiar de la unul dintre personajele care are o revelație: „Wrestlingul este ca o telenovelă! Toată chestia asta este o telenovelă!”. Ei bine; Glow prezintă viața din culise wrestling-ului.