Glorie și iubire – Bajirao Mastani (2015) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Indiene, Istorice
Scenariu: Nagnath S. Inamdar, Sanjay Leela Bhansali
IMDB: 7.2
Regizor(i): Sanjay Leela Bhansali
Actori: Ranveer Singh, Priyanka Chopra, Irrfan Khan, Deepika Padukone


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Glorie și iubire – Bajirao Mastani

BAJIRAO este unul dintre cele mai mari eroi necunoscuți din istorie; un Maratha Peshwa care a rescris adevărata esență a iubirii și și-a apărat fără teamă regatul, purtând peste 47 de războaie lungi. Vă prezentăm o poveste epică despre unul dintre cele mai mari războinici ai Indiei și povestea de dragoste a acestuia. O poveste de dragoste ce nu poate fi uitată și care, de-a lungul secolelor, a inspirat națiunea.

Căsătorit de zece ani cu Kashi (Priyanka Chopra, revenind la cinema-ul indian după succesul din SUA cu serialul Quantico), Bajiro din filmul indian Glorie și iubire – Bajirao Mastani, o întâlneşte pe Mastani (Deepika Padukone, partenera lui Vin Diesel în viitorul xXx: The Return of Xander Cage), o tânără luptătoare musulmană. Dar ce te faci când, întors acasă cu Mastani, Bajirao va trebui să înfrunte furia familiei, a preoţilor şi mai ales dezamăgirea dragei lui Kashi? Va fi dragostea lui pentru Mastani sacrificată pentru o viaţă în linişte? Soarta întregului imperiu marathi stă în alegerea lui Bajirao: gloria sau iubirea.

Inspirat de una dintre cele mai cunoscute poveşti de dragoste indiene; filmul Glorie și iubire – Bajirao Mastani lui Sanjay Leela Bhansali profită din plin de perioada în care are loc acţiunea. Vei vedea forturi gigantice; scene de luptă cu mii de figuranţi; încleştări cu armele vremurilor şi decoruri somptuoase. Niciun efort financiar nu a fost precupeţit pentru a sublinia tentaţiile din viaţa lui Bajirao; cel mai puternic bărbat din imperiul ce ocupa jumătate din suprafaţa Indiei de azi. Eroul va descoperi că puterea sa nu este absolută şi că aceasta depinde în mare măsură de cât de mulţumiţi sunt cei din jur. Înconjurat de intrigi; manipulare şi negocieri până şi cu cei mai apropiaţi membri ai familiei; Bajirao va învăţa (şi ne va învăţa) cât de fragile sunt confortul şi fericirea.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Bajirao Mastani (2015)
Nota film
51star1star1star1star1star