Glorie și iubire – Bajirao Mastani (2015) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Indiene, Istorice
Scenariu: Nagnath S. Inamdar, Sanjay Leela Bhansali
IMDB: 7.2
Regizor(i): Sanjay Leela Bhansali
Actori: Ranveer Singh, Priyanka Chopra, Irrfan Khan, Deepika Padukone


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Glorie și iubire – Bajirao Mastani

BAJIRAO este unul dintre cele mai mari eroi necunoscuți din istorie; un Maratha Peshwa care a rescris adevărata esență a iubirii și și-a apărat fără teamă regatul, purtând peste 47 de războaie lungi.

Vă prezentăm o poveste epică despre unul dintre cele mai mari războinici ai Indiei și povestea de dragoste a acestuia. O poveste de dragoste ce nu poate fi uitată și care, de-a lungul secolelor, a inspirat națiunea.

Acest film Glorie și iubire online subtitrat a obtinut deja asteptari de proportii epice datorita distributiei, echipajului si regizorului, domnului Sanjay Leela Bhansali. Acest film fusese de peste zece ani și, prin urmare, a creat deja o curiozitate amplă în mintea filmului.

După ce am vizionat filmul, am fost la o pierdere de cuvinte. Nici nu știu de unde să încep! Muzica, scenariul, actoria, dialogurile și povestea frumoasă a trei personaje complexe – totul este magnific și spectaculos! Acest film este poezie în mișcare, cu ușurință una dintre cele mai epice povești din istoria indiană fiind tradusă într-o manieră atât de clasică, dar și relativă, pe ecran! Fiecare scenă și fiecare dialog îi face pe telespectatori să se prindă complet! Oamenii erau implicați și luați înapoi în secolul al XVIII-lea – așa a fost recursul filmului Bajirao Mastani online subtitrat!

Actul din filme indiene online este PHENOMENAL! Ranveer Singh a oferit întotdeauna spectacole fabuloase, dar această performanță va fi amintit până la sfârșitul carierei sale, ca spectacol care l-a catapultat în inima iubitorilor de cinema din India. El a făcut o treabă strălucitoare și, în calitate de spectator, râdem, plângem și rătăceam pentru el pe tot parcursul filmului!