Gladiatorul – Gladiator (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Ridley Scott
Actori: Djimon Hounsou, Ralf Moeller, Derek Jacobi, Russell Crowe, Connie Nielsen, Joaquin Phoenix
Anul: 2000
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 155 minute
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gladiatorul – Gladiator

Au trecut patru decade de când carele de luptă alergau și săbiile străluceau pe marele ecran în drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj și revanșă. Marele general roman Maximus (Russell Crowe) din Gladiatorul online subtitrata condus din nou legiunile spre victorie pe câmpul de luptă. Odată terminat războiul, Maximus se gândește să se întoarcă acasă, la soția și la fiul său. Cu toate acestea, muribundul împărat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are încă o sarcină pentru general: să-i transmită puterea.

Invidios pe Maximus, moștenitorul tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordonă execuția să și a familie sale din Gladiator film online subtitrat. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav și este antrenat că gladiator în arenă în care începe să-i crească faima. Acum, vine la Roma cu intenția de a răzbuna uciderea soției și a fiului său ucigându-l la rândul său pe noul împăratul Commodus. Maximus a învățat că singura putere mai mare decât cea a regelui este voința poporului, și știe că se poate revanșa doar dacă ajunge cel mai mare erou al imperiului.

Fara a exagera,este cel mai bun film din istoria cinematografiei.Este un film care intr-adevar te face sa simti si sa traiesti; si tu acele momente prin modul in care actori precum Crowe sau Phoenix interpreteaza aceste roluri.Este de departe cel mai bun film a lui Crowe; si nu cred ca va fi unul care sa-l intreaca,e UNIC! Felicitari tuturor celor care au participat la productia acestui film; si rusine celor care au scris acele asa zise gafe,dar multe din ele sunt gafe ale lor de fapt.