Ghosted (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Tom Gormican, Kevin Etten
Actori: Craig Robinson, Adam Scott, Ally Walker
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.7


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Ghosted SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E10

S01E11

S01E12


Sinopsis Ghosted

Screamball comediile sunt dificil de a trage off, și, deși poate părea contraintuitiv, comediile amicale screwball adăuga un alt nivel de dificultate. Ați crede că Adam Scott și Craig Robinson ar putea să-l scoată. Si că există șanse ca ei să lovească un pas în viitoarele episoade, dar Ghosted nu pornește puternic.

Leroy (Robinson) și Max (Scott) sunt doi tipi care au fost odată la vârful câmpului. Leroy a fost un detectiv remarcat pentru o abilitate ciudată de a găsi persoane dispărute. Ir Max a fost un astrofizician pe scară largă privit pe teren. Acum le găsim să lucrăm în spații de retail și de servicii pentru clienți. Dar când un agent guvernamental care investighează fenomene paranormale îi menționează în mod specific pe cine să contacteze dacă ceva nu merge bine. Acest duo puțin probabil își va găsi viața reîncărcată.

Acesta este un spectacol cu ​​extratereștri, fantome și alte evenimente bizare, demne de investigat, și se comportă ca o acțiune de vânătoare a lui Scooby Doo … care nu este neapărat un lucru rău. În ciuda faptului că lumea lor a fost zguduită și perspectiva lor asupra realității aruncată pe fereastră, Max și Leroy nu se pot opri în a se supăra nervilor celorlalți, chiar și atunci când supraviețuirea dictează să lucreze împreună.

Problema cu spectacolul, pentru toate eforturile sale zany și pericol de corny, este că banterul nu joacă suficient de solid. Acest lucru s-ar putea îmbunătăți în timp, dar este greu să sperăm pentru o îmbunătățire în scris sau că chimia lor naturală se va îmbunătăți.