Ghost Stories (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jeremy Dyson, Andy Nyman
Actori: Andy Nyman, Martin Freeman, Paul Whitehouse
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Groaza
IMDB: 6.7


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Review Ghost Stories (2017)

Scepticul profesor Phillip Goodman se angajează într-o încercare plină de teroare când se loveste de un dosar pierdut de mult timp, care conține detalii despre trei cazuri de paranormal inexplicabil. Popularitatea poveștilor fantomă este un puzzle cultural: ne izbesc, dar nu putem să ajungem la ele. Dar atracția catre povestile cu fantome depășește senzația de a fi speriat. Este vorba despre găsirea răspunsurilor la cea mai mare întrebare a vieții – ce se întâmplă cu noi după ce murim?

Ghost Stories abordează această întrebare veche, cu o idee proaspătă și înghețată asupra supranaturalului care oferă până la trei povestiri despre clădirea inexplicabilă, până la sfârșitul răsturnării șocante. Filmul de groază antologic, bazat pe o piesă scenică de co-scriitori și co-regizori ai filmului, Jeremy Dyson și Andy Nyman, se traduce bine pe ecran. Scenariul absoarbe filmul într-o atmosferă neobișnuită, unde secretele trecutului sângerau în prezent.

Fantomele reale s-ar putea să nu fie reale, dar amintirile pe care le reprimăm sunt și ne pot bântui în moduri pe care nu ne-am putea aștepta.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Ghost Stories (2017)
Nota film
41star1star1star1stargray