Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Geronimo (1962) Film Online Subtitrat


Regia: Arnold Laven
Actori: Chuck Connors, Kamala Devi, Pat Conway
An: 1962
Gen: Actiune, Biografie, Istorice
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Geronimo (1962)

Chuck Connors joacă legendarul conducător al Apașilor, în această poveste năvalnică, despre neînfricatul Geronimo care își apără cu fermitate teritoriul împotriva forțelor militare ale SUA și ale Mexicului.

Acest film realizat in 1962 de catre celebrul regizor Arnold Laven, face parte fara indoiala din categoria filmelor de genul ” western apache “, una dintre cele mai vechi categorii de filme americane. Subscriu total la ideea ca este si un film educativ, si chiar adaug : este un film pentru toate varstele. Filmul evoca viata si lupta pentru Independenta a unui Mare Sef Indian, Geronimo, rol in care a fost distribuit celebrul actor Chuck Connors. Geronimo este un film atat de bun incat merita sa i se acorde fara ezitare un calificativ maxim.

Filmul este, de asemenea, surprinzător de complex în ceea ce privește subtexturile sociologice. Cu o excepție clară: nu există clar “băieți răi” și “băieți buni” aici. Mai degrabă, conflictele filmului sunt reprezentate ca rezultat al dispozițiilor culturale, datoriei și necesității. Fiecare personaj sau grup de personaje este responsabil pentru un comportament care este o crimă destul de gravă (legală sau morală) în ochii altor personaje și fiecare caută o îmbunătățire a lor, mai ales cu dorința ca celelalte părți să-și înțeleagă poziția mai bine.