George trasnitul junglei – George of the Jungle (1997) Online Subtitrat


Regia: Sam Weisman
Actori: Brendan Fraser, Leslie Mann, Thomas Haden Church
An: 1997
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis George trasnitul junglei – George of the Jungle

Muzica, aventura, situatii neprevazute pline de haz si efecte speciale spectaculoase sunt elementele folosite, pentru a realiza o comedie spumoasa despre celebrul erou al junglei – George. De aceasta data, George, care se descurca de minune printre liane, lei si maimute, ajunge la oras. Necazurile lui abia acum incep, civilizatia dandu-i multa bataie de cap, la propriu si la figurat. Noroc cu dragostea, pentru ca se indragosteste de frumoasa Ursula, o femeie de afaceri. Impreuna vor reusi sa depaseasca momentele dificile.

George trasnitul junglei online subtitrat este o comedie dementiala ! Brendan Fraser arata ca se poate descurca in orice gen de film , nu doar in cea de actiune , reusind una dintre cele mai bune comedii ale sale ! intamplarile sunt atat de hilare , peisajele atat de superbe , iar muzica una excelenta , toate acestea reusind sa ne duca atat de usor in acea atmosfera de vis , unde libertatea nu are limite , dar nici pericolele ! este o comedie care de fiecare data te binedispune , indiferent daca o vezi prima sau a zecea oara !

Thumbs până la regizorul și stelele lui George din junglă. Au făcut unul dintre cele mai amuzante filme George of the Jungle online subtitrat pentru copii pe care le vei vedea vreodată. Știți că au făcut mult timp pentru că este clar evident pe ecran. George de Junglă este pur și simplu doar o parodie a lui Tarzan. (Ape-omul întâlnește fată, cade pentru fată, pleacă în oraș, se întoarce în junglă). Dar complotul previzibil nu distruge performanțele, iar filmul este împodobit cu niște glumă.