Gemma Bovery (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Pascal Bonitzer , Anne Fontaine
IMDB: 6.4
Regia: Anne Fontaine
Actori: Fabrice Luchini, Gemma Arterton, Jason Flemyng


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Gemma Bovery (2014)

Martin, un ex-parizian cu toc înalt, pasionat de Gustave Flaubert, care sa stabilit într-un sat din Norman ca brutar, vede un cuplu englez care se mută într-o mică fermă din apropiere. Nu numai numele de noi sosiri Gemma și Charles Bovery, dar comportamentul lor, de asemenea, pare să fie inspirat de eroii lui Flaubert.

Cat a putut sa-mi placa Gemma Arterton in acest film ! E pur si simplu delicioasa. Perfecta pentru rol. Si are o mutrisoara din aia dulce, cum numai la frantuzoaice vezi, desi fata e british get-beget. Marturisesc ca n-am vazut-o in prea multe filme, nu i-am urmarit cariera, nu-s vreo stalker-ita, cel putin nu in ceea ce o priveste pe ea :))))… dar dupa filmul asta, mi-a intrat la suflet.

In ceea ce priveste filmul : pe mine m-a incantat de la un minut la altul, agreabil si ceea ce e mai important, cu un scenariu original. Actorii faini, intrati suta la suta in rol, mai putin Niels Schneider – uratel, chiar nesuferit. Si ce (alta) idee originala : numele eroinei principale sa porneasca chiar de la numele actritei care o interpreteaza.