Gazda – The Host (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Romantice
Producator(i): Andrew Niccol , Stephenie Meyer
IMDB: 5.9
Regia: Andrew Niccol
Actori: Saoirse Ronan, Diane Kruger, Jake Abel, William Hurt


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gazda – The Host

Bazat pe romanul cu același nume al celebrei scriitoare Stephenie Meyer (Saga Amurg), Gazda prezintă o poveste de dragoste incredibilă ce depăseste granițele imaginației omenești. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereștri paraziți, care pune stăpanire pe corpul uman, inhibând toate emoțiile, personalitatea și conștiința victimei sale.

Melanie Stryder (Saoirse Ronan) este una dintre ultimele supraviețuitoare care încă se luptă cu inamicii, riscându-și viața pentru oamenii pe care îi iubește: Jared (Max Irons), Ian (Jake Abel), Jamie, fratele său (Chandler Canterbury) și unchiul ei, Jeb (William Hurt).

Cred ca 80% din cei care eu vazut seria ‘Twilight’ nu au citit cartile ca sa isi dea seama cat de proaste sunt filmele. Eu am citit cartile mult inainte sa apara prin cinematografe si am renuntat sa ma uit inca de la prima parte.

Este adevarat ca nu poti transpune intr-un film imaginiile care le formezi citind o carte; dar prostiile pe care le-au scos sunt dincolo de orice imaginatie. The Host este mult mai usor de realizat decat ‘Twilight’; dar sunt putin curios cum vor reda povestirile presoanjului principal de pe alte planete. Cred ca am sa ma duc sa il vad si sper sa fie peste asteptarile mele. Cartea este foarte buna si o recomand.