Gardienii galaxiei – Guardians of the Galaxy (2014) Online Subtitrat


Regia: James Gunn
Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel
Anul: 2014
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 121 minute
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gardienii galaxiei – Guardians of the Galaxy

Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgește universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase.

Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce amenință soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, și cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului și posibila amenințare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că urmează o luptă pe viață și pe moarte pentru a salva lumea așa cum o știm.


Nebula in Guardians of the Galaxy 2

Fiica adoptivă a lui Thanos şi sora vitregă a Gamorei din Gardienii galaxiei a fost anunţată în sequel cu un rol important; însă aportul său va fi; potrivit unei declarații recente de pe contul de Twitter al regizorului James Gunn; unul major.

„Nebula este un personaj extrem de important în Guardians of the Galaxy Vol. 2. Karen Gillan va trece pe la machiaj în fiecare zi din multele sale zile pe platoul de filmare”; a scris cineastul pe contul său de Twitter; întărind o afirmaţie a sa de anul trecut; prin care sublinia extinderea partiturii Nebulei.

În discuţiile sale cu fanii; regizorul a mai dezvăluit şi că Glenn Close va reveni drept Nova Prime; dar şi că serialul Farscape a fost o sursă majoră de inspiraţie pentru Gardienii Galaxiei. Cât despre poveste; a promis o schimbare de ton. „Aş zice că primul film a fost mai mult o ’space opera’ decât un film SF. Al doilea film aduce mai mult a science fiction”; a menţionat el.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Guardians of the Galaxy (2014)
Nota film
51star1star1star1star1star