Gardienii Galaxiei 2 – Guardians of the Galaxy 2 (2017) Online Subtitrat


Regia: James Gunn
Actori: Aaron Schwartz, Karen Gillan, Zoe Saldana
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gardienii Galaxiei 2 – Guardians of the Galaxy 2

Personajele principale incearca sa ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii din Gardienii Galaxiei 2 – Guardians of the Galaxy 2 trebuie sa se lupte pentru a-si putea intretine familia nou formata. In acest timp ei descopera misterele care inconjoara originea lui Peter Quill.

Într-o discuţie cu fanii pe Facebook, regizorul seriei Guardians of the Galaxy, James Gunn, a oferit câteva detalii legate de a treia parte a aventurilor echipei formate în jurul lui Star Lord (Chris Pratt).

Cineastul a declarat – potrivit transcrierii oferite de HeroicHollywood – că lucrează de mai bine de un an la o versiune a scenariului; ce are în jur de 80 de pagini şi pe care o reia acum; pentru a se asigura că este ceea ce trebuie. Gunn nu a intrat deloc în detaliile scenariului; însă a oferit un amănunt incitant. „Va fi foarte; foarte diferit! Cu totul altceva; însă nu vă spun în ce fel! Va trebui să aşteptaţi să vedeţi filmul.”; a spus el.

Întrebat dacă eventuala achiziţie a companiei Fox de către Disney va influenţa în vreun mod viitorul francizei; Gunn a menţionat că acest lucru nu va avea un impact prea mare.

Potrivit unor declaraţii făcute în urmă cu o săptămână de Chris Pratt; Guardians of the Galaxy Vol. 3 va începe filmările în ianuarie 2019. Lansarea va avea loc în 2020. Următorul film Avengers; ce va continua dramaticele evenimente din Infinity War; se va lansa în cinematografele noastre pe 3 mai 2019.


Lansarea Gardienii Galaxiei 2 – Guardians of the Galaxy 2

Echipa Gardienii Galaxiei 2 – Guardians of the Galaxy 2 a debutat, cu cea de-a doua aventură a sa în box office-ul american, cu o cifră uriaşă – filmul a avut încasări de 145 de milioane de dolari în clasamentul nord-american. Potrivit BoxOfficeMojo, pelicula a ajuns, internaţional, la 427,6 milioane de dolari (la un buget de producţie impresionant, de 200 de milioane).

Se menţine, astfel, supremaţia Universului Cinematografic Marvel, dar şi a celor de la Disney, care obţin, astfel, cea de-a doua lansare de top a anului – după cea a live action-ului Beauty and the Beast – care a depăşit recent un miliard de dolari la box office şi se menţine încă pe locul cinci în top.

Sequel-ul readuce pe marele ecran echipa formată din Star Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (Vin Diesel) şi Rocket – alături de o parteneră temporară, Nebula (Karen Gillan). Vânaţi de rasa Suveranilor, dau de cel care se intitulează părintele lui Star Lord, iar de aici necazurile se ţin lanţ.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Guardians of the Galaxy 2 (2017)
Nota film
51star1star1star1star1star