Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Game Face (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Michiel Thomas
Actori: Kye Allums, Terrence Clemens, Jason Collins
An: 2015
Gen: Documentare, Sport
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Game Face (2015)

Cel mai mare obstacol pentru sportivii din centrul filmului documentar al lui Michiel Thomas, Game Face, nu sunt adversarii cu care se confruntă în competiție, ci mai degrabă greutatea conștientului lor.

Deci, disperat de a trăi viața pe care o merită, inclusiv tratat ca o persoană obișnuită și nu un „altul“, ei au încercat să convinga că este mai bine să se păstreze sexualitatea lor ascunsa, pentru a reuși în sportul pe care îi iubesc. Desigur, o persoană nu poate decât să fugă de la confruntarea cu adevăratul sine pentru atâta timp. În scena de față, Thomas urmează călătoriile paralele către auto-realizare pe care trebuie să le facă doi sportivi.

Fallon Fox, un luptator profesionist în MMA transgen, și Terrence Clemens, un jucător de baschet de colegiu se întâmplă să fie gay, din lumi diferite, dar lupta lor pentru acceptare este aceeași.

Cei care sunt atât de calificați în sporturile lor respective, Fox și Clemens au fost forțați să-și pună “fața de joc” atunci când vine vorba de a păstra tăcerea despre viața lor personală. Nu că acest plan de atac le-au făcut viața mai ușoară. De fapt, lucrurile au fost mai complicate in documentarul Game Face. Pentru Clemens, o carieră promițătoare a fost deraiata dupa un stagiu de zece luni în închisoare.