Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Gabbar is Back (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller, Indiene
Scenariu: A.R. Murugadoss , Rajat Arora
IMDB: 7.2
Regizor(i): Radha Krishna Jagarlamudi
Actori: Akshay Kumar, Shruti Haasan, Sunil Grover


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gabbar is Back

Gabbar is Back film online subtitrat în regia lui Krish si produs de Sanjay Leela Bhansali și Viacom 18 Motion Pictures. Cu Akshay Kumar și Shruti Haasan în rolurile principale, filmul este un remake al filmului din 2002 “Ramanaa”, regizat de A.R Murugadoss, care a fost mai târziu refăcut în telugu ca Tagore în 2003 și în Kannada ca Vishnu Sena in 2005. Suman Talwar, Jaideep Ahlawat și Sunil Grover apar în roluri secundare si Kareena Kapoor Khan.

Poliția obține informații in care 10 tehsildars din Maharashtra care au fost răpiți misterios. Dar sunt la fel de misteriosi returnati – cu excepția ofițerului cel mai corupt, care este spânzurat în public. Poliția primeste un CD de la un misterios om Gabbar “care spune ca misiunea lui este de a tinta ofițeri corupți. Soferul de poliție Sadhuram (Sunil Grover) este convins că poate afla informatii despre Gabbar dar ofițerii săi superiori l-au insultat în fața tuturor celorlalti. ofițeri.

Cel mai bun filme indiene online al anului după spectacolele BABY Fabuloase, minunate dialoguri și muzică bună. Este un artist distractiv cu un mesaj foarte puternic. Akshay Kumar a dovedit din nou că este cel mai versatil actor din ultimele două decenii.

Interval & Climax scene sunt unul dintre cele mai bune de până acum. Akshay Kumar este în formă de top și oferă o performanță memorabilă, plină de putere, Shruti este de asemenea bun, Sunil Grover surprinde cu un act superb, Jaideep & Suman a făcut o treabă excelentă în rolurile lor. Directia lui Krish este foarte buna, el a aratat Akshay Kumar ca GABBAR in cel mai bun mod. Și credit special pentru Stunt Director Stunt Shiva pentru munca sa uimitoare în acțiune.