Furia de foc – Out of the Furnace (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Brad Ingelsby, Scott Cooper
IMDB: 6.8
Regia: Scott Cooper
Actori: Christian Bale, Zoe Saldana, Woody Harrelson, Willem Dafoe, Casey Affleck


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Furia de foc – Out of the Furnace

Filmul urmărește soarta lui Russell (Bale) și a fratelui său, Rodney (Casey Affleck). Cei doi trăiesc într-un orășel modest și atins de criza economică din zona “centurii industriale” a Americii. Au visat întotdeauna că vor scăpa de sărăcie și își vor construi vieți mai bune în altă parte.

Însă când nenorocirea face ca Russell să ajungă în închisoare, iar Rodney să fie cooptat de către cea mai violentă și mai lipsită de scrupule bandă de răufăcători din nord-est – o greșeală care îl va costa pe acesta din urmă totul. Odată eliberat, Russell trebuie să aleagă între a-și păstra libertatea și a risca totul pentru a-i face dreptate fratelui său.

Christian Bale, frate cu Casey Affleck! Adică Russell și Rodney. Ia să vedem. Cei doi sunt legați de o copilărie nefericită, dar sunt mereu uniți. Nu este o simplă legătură de sânge, se simte atașamentul dintre ei, acel ceva care spune că unul este mereu capabil de orice pentru celălalt. Dar Rodney e mai nărăvaș, iar fratele cel mare trebuie să-i dea sfaturi, să îl salveze din necazuri.