Furat de tentație – Carried Away (1996) Online Subtitrat


Regia: Bruno Barreto
Actori: Dennis Hopper, Amy Irving, Amy Locane
An: 1996
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Furat de tentație – Carried Away

Joseph, un barbat de 47 de ani, invalid, aflat la capatul unei cariere obscure de profesor, traieste intr-un tinut izolat alaturi de mama sa bolnava. De multa vreme are o legatura sentimentala cu o fosta colega de scoala. Destinul mediocru si banal ii este ravasit de aparitia unei noi eleve. Senzuala, fascinandu-l cu iubirea sa fara inhibitii si prejudecati tanara de numai 17 ani il va ajuta pe profesor sa-si poata continua viata cu incredere, chiar daca scurta lor legatura ii va aduce multe necazuri in filmul Furat de tentație online subtitrat.

Sunt un mare fan al lui Dennis Hopper – și acesta este unul dintre cele mai bune lucrări ale lui. Nu sunt sigur dacă a venit la scenariu sau dacă acesta a fost doar vehiculul perfect pentru capacitatea sa de a juca complexitate – dar acest lucru nu contează.

Busey din filmul Carried Away online subtitrat a fost excelent când de obicei este prea mult. Hal Holbrook era solid.

Povestea a fost aceea că bărbații de vârstă mijlocie se confruntă frecvent (mai des decât se poate aștepta). Aceasta a fost cea mai nesensatională, cinstită și atentă prezentare a conflictului pe care l-am urmărit vreodată. O mișcare excelentă pentru cei grijuliu.

A existat un conținut foarte sexual – dar niciodată nu a fost gratuit. Fiecare scenă avea un scop. A fost un film rar în care, dacă vroiai să te distrezi, a făcut asta. Dacă ați vrut să provocați gândirea, a făcut și asta. Cât de implicat vrei să fii?

Dacă vă bucurați de filme care vă lasă să vă ocupați de mai mult de o poziție și de a discuta cu dumneavoastră despre ceea ce este “corect”, acesta este un fel de lovitură pe care o veți bucura.