Fullmetal Alchemist (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Hagane no renkinjutsushi
Regia: Fumihiko Sori
Actori: Ryôsuke Yamada, Tsubasa Honda, Dean Fujioka
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fullmetal Alchemist

Doi frați alchimisti merg într-o căutare pentru Piatra Filosofală, după ce încercarea de a-și reînvia mama lor moartă este greșită.

Acest film Fullmetal Alchemist online subtitrat este destul de sacul mixt care avea absolut nevoie de un pic mai mult polonez!

De obicei, știu unde vreau să încep cu o revizuire, dar acest lucru a fost greu. Nimic nu este atat de oribil incat sa sara la tine, dar si nimic bun atat de mult incat sa ridice filmul. Dacă doriți să vedeți un FMA foarte condensat în formă reală, atunci este aici!

În timp ce flick condensează o manga uriașă și anime în jos într-un sentiment foarte lung 2 ore, face un loc de muncă lăudabil lovind punctele-cheie și scădere greutatea care nu este necesar pentru poveste. Asta nu înseamnă că cei necunoscuți nu vor fi confundați, pentru că vor fi siguri! Există prea multă lore pentru a merge peste, și terminologii, pentru ca filmul să acopere spectatorul mediu de audiență.

Iar cei care iubesc FMA se vor simți, de asemenea, dezamăgiți, dar din nou nu în nici un lucru. Acțiunea a variat de la teribil la bine, la fel ca seturile, costumele și actorii. Totul este * AICI * dar există o lipsă de poloneză, după cum sa spus mai devreme, la tot ceea ce vă va face să doriți ca cineva să fi trecut filmul pentru toate detaliile minore care marc acest film, așa că voi începe acolo .