Frontera (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Thriller, Western
Producator(i): Michael Berry, Louis Moulinet
IMDB: 6.6
Regia: Michael Berry
Actori: Ed Harris, Eva Longoria, Michael Peña


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Frontera (2014)

După trecerea ilegală a frontierei la muncă, Miguel, un tată muncitor și soț devotat, se trezește pe nedrept acuzat de uciderea soției unui fost șerif. După ce a aflat că soțul este în închisoare, soția însărcinată a lui Miguel încearcă să-i vină în ajutor.

Un film sobru si bine facut despre imigrantii mexicani si despre reactiile contradictorii ale vecinilor sai mai bogati.Ed Harris,in rolul unui fost serif,isi joaca bine rolul si da credibilitate intregului film.Recomand!

Sunt un film mare și mă concentrez asupra valorilor scrisului, producției și divertismentului. M-am săturat de toate filmele de acțiune ale polițistului, cookie-cutter în aceste zile. Toti sunt la fel. Căut filme care au idei interesante.

Frontera a fost o binecuvântare plăcută pentru supărarea mea cu industria filmului curent. Scrisul a fost foarte bine făcut și ritmul a fost perfect. M-am simțit interesat și angajat tot timpul. Îmi place cum mexicanii vorbeau de fapt spaniolă. Chiar dacă erau multe subtitrări, era mult mai realist.