Frâu liber – Free Rein (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Vicki Lutas, Anna McCleery
Actori: Manpreet Bambra, Jaylen Barron, Freddy Carter
An: 2017
Gen: Seriale Online, Familie
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Frâu liber – Free Rein SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10


Sinopsis Frâu liber – Free Rein

Pe o insulă din largul coastei engleze, o adolescentă de 15 ani își petrece vara în casa în care a copilărit mama sa și se atașează de un cal misterios.

Free Rein este distractiv, chiar și pentru adulti, iar personajul său de sex feminin adolescent este un model bun în majoritatea modurilor. Cu toate acestea, ca un călăreț, mă confrunt cu câteva lucruri. Una este că, deși există modul de a fi natural în călărie, iar o fată neexperimentată ar putea să o lovească un armăsar neînvățat cu o mulțime de probleme, dar acest lucru se va întâmpla într-o perioadă mult mai lungă de timp decât permite o emisiune TV.

Calul și proprietarii nu ar permite niciodată o astfel de latitudine cu un cal ca acesta. De ce? Pentru că astfel oamenii sunt uciși și răniți rău de cai. Filmele și televiziunea sunt cunoscute pentru că nu se ocupă realistic de această problemă – realitatea muncii depinde pe o perioadă lungă de timp pentru a-ți câștiga dungile de echitatie nu este aproape atît de captivantă ca Zoe sărind pe armăsar înainte să știe cel mai mic lucru despre cai.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Free Rein (2017)
Nota film
41star1star1star1stargray