Fratia hotilor – Den of Thieves (2018) Online Subtitrat


Regia: Christian Gudegast
Actori: Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte, Kaiwi Lyman-Mersereau
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fratia hotilor – Den of Thieves

Planul jafului suprem din filme online 2018 Fratia hotilor – Den of Thieves, porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles.

Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine.

Filme online 2018 Fratia hotilor – Den of Thieves urmăreşte vieţile intersectate, deseori cu implicaţii personale, ale unei brigăzi de elită a Departamentului de Poliţie din L.A. şi activitatea celei mai de succes bande de hoţi din stat, având în vedere că nelegiuiţii plănuiesc jaful aparent imposibil al Băncii Rezervei Federale din centrul oraşului Los Angeles.

Un thriller captivant care reuşeşte să ia un concept familiar şi să-l facă să pară atât proaspăt cât şi actual. Filme online 2018 Fratia hotilor – Den of Thieves se concentrează asupra unei bande de elită de spărgători de bănci. Care pun la cale să dea cel mai tare jaf, şi asupra unei brigăzi a Poliţiei din L.A. Care se luptă să-i aducă în faţa justiţiei.

Desfăşurându-se în Los Angeles-ul zilelor noastre, oraşul cu cea mai ridicată rată a jafurilor de bănci din lume. Filmul foloseşte formula tradiţională „poliţişti şi spărgători”, dându-i un impuls de adrenalină şi estompând graniţele dintre bine şi rău. Pentru a crea un thriller tensionat de acţiune care nu este doar un thriller despre un mare jaf. Ci şi o dramă psihologică de acţiune.

Filme online 2018 Fratia hotilor – Den of Thieves explorează dinamica dintre Gerard Butler (Cod Roşu la Casa Albă, 300, Eroii de la Termopile). Si Pablo Schreiber (13 Ore: Soldaţii Secreţi din Benghazi, Orange Is the New Black). Inamici de moarte aflaţi în tabere adverse ale legii care se îndreaptă către o confruntare explozivă.