Frankie Drake Mysteries (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Carol Hay, Michelle Ricci
Actori: Rebecca Liddiard, Chantel Riley, Lauren Lee Smith
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Frankie Drake Mysteries SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis Frankie Drake Mysteries

Sporting o scurtă recoltă de păr roșu foc și curbe excepționale, alungite, ochi privat Frankie Drake arata ca si cum ea a ieșit dintr-un Billboard de modă Art Deco. Frankie, așa cum a fost interpretată de Lauren Lee Smith, este genul pe care mi-aș dori să-l iau pe un braț de lux, dar e pregătit să-și murdărească mâinile și să fie un detectiv? doar pe un spectacol ca acesta. Frankie va fi o binecuvântare pentru CBC, dar nu va supraviețui unei secunde la televiziunea prin cablu.

Ca și Murdoch Mysteries, Frankie este o piesă de epocă superbă, care, din păcate, pare să fie mulțumită de greutate redusă. Poate că este prea devreme pentru a face judecăți majore. Dar în comparație cu William Murdoch și cu comportamentul lui rafinat “speriat să-și ridice costumul”. Franke are puțin Pizzaz. Întrebarea este dacă ea este prea fotogenică. Au existat momente între primele două episoade în care Smith arata ca și cum ar fi prezentat pentru un fotograf fair-playboy în spatele cortinei. Frankie, așa cum a fost interpretată de Smith, este cu ușurință o formulă câștigătoare, dar farmecul ei este potențial contraproductiv în agenda emisiunii feministe.

Spectacolul beneficiază de un scor elegant (și nu prea intruziv) de jazz, care te va lăsa la începutul secolului. Seturile și costumele sunt (nu surprinzător) activități de calitate. Iar Frankie va fi cu siguranță în competiție cu Murdoch pentru acele premii Genie. Dar, la fel ca Murdoch, Frankie pare destinat să se hrănească nervos între comedie și dramă. Si niciodată nu va avea curajul să obțină un efect maxim în oricare dintre ele, se așteaptă la ciudat scena sau două.