Frank (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Muzicale
Producator(i): Jon Ronson , Peter Straughan
IMDB: 7.0
Regia: Lenny Abrahamson
Actori: Scoot McNairy, Michael Fassbender, Maggie Gyllenhaal, François Civil, Domhnall Gleeson


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Frank

În pelicula Frank, un tânăr muzician ambițios, Jon (interpretat de Domhall Gleeson) își dă seama că ceea ce i se întâmplă este un pic cam greu de acceptat, atunci când se alătură grupului pop condus de misteriosul și excentricul Fassbender.

Nu credeam ca o sa vad un film mai ciudat decat Under The Skin in acest an dar miracolul s-a intamplat cu el, un film atat de ciudat incat nici nu stiu cum sa-l definesc si ce nota sa-i acord dar tocmai asta e farmecul sau.

Este vorba de o dramedie indie cu elemente muzicale ; ce are toate sansele sa fie foarte apreciata de catre amatorii acestui gen si nu numai..

Michael Fassbender s-a intrecut pe sine in acest film si este incredibil ce poate sa faca jucandu-se cu personajul sau Frank; un lider excentric;Iimprevizibil ; al unei formatii obscure si experimentale ; ce poarta un cap fals de carton cu aparent aceeasi expresie de mirare intiparita.

Este extrem de fascinant sa il vedem pe actor folosindu-se strict de carisma sa personala; de limbajul corporal si de vocea sexy pentru a-i da viata lui Frank ;cel mai ciudat personaj vazut de mine in ultimul timp…