Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Forrest Gump (1994) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Romantice
Scenariu: Winston Groom, Eric Roth
IMDB: 8.8
Regizor(i): Robert Zemeckis
Actori: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Forrest Gump

“Viața este ca o cutie de ciocolată… nu știi niciodată cu ce te alegi”

Povestea începe cu o pană căzând la piciorul lui Forrest. Forrest o ia și o pune în geanta sa. Așezat pe o bancă, așteptând autobuzul, Forrest, pe parcursul filmului, își povestește viașa care este aidoma penei luate de vânt.

Forrest Gump film online subtitrat este una din acele producții cinematografice care au devenit un adevărat fenomen. În acest film, Tom Hanks face un rol de excepție ca Forrest, un om obișnuit a cărui inocență dezarmantă ajunge să întrupeze o generație. Distins cu 6 premii Oscar, între care premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor (Robert Zemeckis) și cel mai bun actor într-un rol principal (Tom Hanks), Forrest Gump este un titlu pe care nu vrei să-l ratezi.

In opinia mea Tom Hanks este unul din cei mai mari actori ai secolului ! Cei drept nu merita Tom Cruise titlul de “cel mai bun actor al sec” ; este un actor mediocru ; care habar nu are ce inseamna sa pui suflet !

In primul rand Forest Gump este o drama cu tenta de comedie … intr-un fel se face haz de necaz !

In al doilea rand …. cine nu varsa o lacrima chiar nu e om ! Tom joaca impecabil ; iar Robert Zemeckis este un regizor dat naibii 🙂 si probabil unul dintre cei mai fericiti oameni de pe planeta in prezent ; deoarece a lasat in urma un film ce – parerea mea – este in TOP 10 all time !