Forgotten (2017) Film Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Titlu original: Gi-eok-ui Bam
Regia: Hang-jun Zhang
Actori: Ha-Neul Kang, Mu-Yeol Kim, Seong-kun Mun
An: Filme Online 2017
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Forgotten

Jin-Seok (Kang Ha-Neul) se mută într-o casă nouă cu fratele mai mare Yoo-Seok (Kim Moo-Yul), mama (Na Young-Hee) și tatăl (Moon Sung-Geun). Jin-Seok suferă de hipersensibilitate, dar cu medicamente este capabil să trăiască în mod normal. Într-o seară ploioasă, Jin-Seok vede că fratele său mai mare este aruncat într-o camionetă de către un grup de bărbați. După 19 zile de tăcere, Yoo-Seok se întoarce acasă, dar nu-și amintește nimic de dispariția lui.

Jin-Seok, deși observă destule schimbări în personalitatea și comportamentul fratelui său mai mare; că începe să bănuiască că persoana care a revenit nu este Yoo-Seok. Între timp, Jin-Seok continuă să audă sunete dintr-o cameră blocată; stocând temporar bunurile anterioare ale proprietarului.

Acesta este un minunat thriller mic, cu un complot complicat, care este aproape imposibil de a schița fără a strica ceva. Presupun că în sine este un spoiler. Dar oricum.

Kang Ha-neul joacă un elev de 20 de ani, Jin-seok, care, împreună cu fratele său mai mare și părinții săi, se mută într-o casă nouă. Este un tip hipersensibil, având coșmaruri și sunete ciudate. Într-o noapte ploioasă, fratele său este amestecat într-o camionetă de către atacatori necunoscuți, doar să se întoarcă 19 zile mai târziu, fără să-și amintească dispariția. Jin-seok, cu toate acestea, începe să observe schimbări în comportamentul fratelui său. Tu stii. Cei nefericiti. Suficient să-l urmeze pe fratele său pe străzi noaptea și așa mai departe.