Forgotten (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Gi-eok-ui Bam
Regia: Hang-jun Zhang
Actori: Ha-Neul Kang, Mu-Yeol Kim, Seong-kun Mun
An: Filme Online 2017
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 6.7


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Forgotten

Jin-Seok (Kang Ha-Neul) se mută într-o casă nouă cu fratele mai mare Yoo-Seok (Kim Moo-Yul), mama (Na Young-Hee) și tatăl (Moon Sung-Geun). Jin-Seok suferă de hipersensibilitate, dar cu medicamente este capabil să trăiască în mod normal. Într-o seară ploioasă, Jin-Seok vede că fratele său mai mare este aruncat într-o camionetă de către un grup de bărbați. După 19 zile de tăcere, Yoo-Seok se întoarce acasă, dar nu-și amintește nimic de dispariția lui.

Jin-Seok, deși observă destule schimbări în personalitatea și comportamentul fratelui său mai mare; că începe să bănuiască că persoana care a revenit nu este Yoo-Seok. Între timp, Jin-Seok continuă să audă sunete dintr-o cameră blocată; stocând temporar bunurile anterioare ale proprietarului.

Acesta este un minunat thriller mic, cu un complot complicat, care este aproape imposibil de a schița fără a strica ceva. Presupun că în sine este un spoiler. Dar oricum.

Kang Ha-neul joacă un elev de 20 de ani, Jin-seok, care, împreună cu fratele său mai mare și părinții săi, se mută într-o casă nouă. Este un tip hipersensibil, având coșmaruri și sunete ciudate. Într-o noapte ploioasă, fratele său este amestecat într-o camionetă de către atacatori necunoscuți, doar să se întoarcă 19 zile mai târziu, fără să-și amintească dispariția. Jin-seok, cu toate acestea, începe să observe schimbări în comportamentul fratelui său. Tu stii. Cei nefericiti. Suficient să-l urmeze pe fratele său pe străzi noaptea și așa mai departe.

Plansa se desfasoara de acolo, cu lucruri incercate de timp in Forgotten online subtitrat, cum ar fi scene in care Jin-seok se apropie de o usa, in timp ce ne vedem picioarele, degetele ajungand la usa etc. Aceasta dateaza tot drumul inapoi la thrillere precum “Suspicionul” lui Hitchcock 1941).