Force 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Abhinay Deo
Actori: John Abraham, Sonakshi Sinha, Tahir Raj Bhasin
An: 2016
Gen: Actiune, Thriller, Indiene
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Force 2

În China, India și Ungaria, trei agenți din cadrul Serviciilor Secrete RAW sunt uciși prin intermediul unor asasinări sincronizate. Pentru a răzbuna moartea colegilor săi, fostul polițist Yash este hotărât să îl găsească pe ucigașul care a dat deja dovadă de un intelect superior.

Pentru a-şi atinge scopul in filme indiene online Force 2, se reîntoarce la munca de polițist pe care a părăsit-o după ce iubita lui a fost ucisă, hotărât să nu mai permită ca această tragedie să îi afecteze activitatea profesională. Aflând că ucigașul este infiltrat în ambasada Indiei, Yash pune la cale un plan de arestare al acestuia împreună cu ofițerul de poliție Kiran, chiar dacă cei doi au temperamente şi stiluri de muncă foarte diferite.

Abhinay Deo din Force 2 online subtitrat, care a dat joc și burta Delhi, nu este un nume cunoscut în public. Dar dacă eu spun că el a fost director al serialului de televiziune 24, decât cel mai probabil, toți spectatorii îl vor recunoaște. Așa că, nu există nici o îndoială în capacitățile sale în goner acțiune. Dar, pentru a construi o poveste care poate rezista cu secvențe de acțiune este cel mai important.

Un tip este de pe o misiune, în care el este uciderea agenti RAW din China. Dar un agent trimite un mesaj secret către Yash (Ioan); înainte de moartea sa. Așa că, Yash convinge cap RAW să-i permită să afle personajul negativ; împreună cu un ofițer RAW, KK (Sonakshi). Și modul în care acestea reușesc să prind acel tip; și ce a făcut acel tip să facă aceste violențe sunt întrebările care vor fi prezentate în film.