Foc incrucisat – Rapid Fire (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Dwight H. Little
Actori: Brandon Lee, Powers Boothe, Nick Mancuso
An: 1992
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Foc incrucisat – Rapid Fire (1992)

După ce este martor la o crimă, studentul Jake Lo se trezește prins între doi traficanți de droguri rivali. Trădat de agenții federali care ar fi trebuit să-i asigure protecția, singurul om în care mai poate avea încredere este Ryan, un polițist singuratic din Chicago. Pentru a-și reabilita numele, Jack este de acord să îl ajute pe Ryan să îi aresteze pe cei doi lorzi ai drogurilor.

Jake Lo din Rapid Fire online subtitrat, trăiește în America când la văzut pe tatăl său ucis în Piața Tiananmen în timpul protestelor. El este îngrozit de a lua poziție pentru orice și crede că tatăl său a murit pentru nimic. Cu toate acestea; în timp ce se află într-un depozit de fonduri; el vede că mafiotul Serrano ucide un dealeru chinez de droguri și se află în programul de protecție a martorilor cu FBI-ul.

Cu toate acestea in Foc incrucisat online subtitrat; atunci când agenții “FBI” încearcă să-l omoare; se află pe fugă fără să știe în cine să aibă încredere. În cele din urmă; el se află cu un polițist din Chicago Ryan; care va face orice pentru a ajunge la șeful lui Serrano; Tau.