Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Fitoor (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Abhishek Kapoor
Actori: Aditya Roy Kapoor, Katrina Kaif, Tabu
An: 2016
Gen: Drama, Romantice, Indiene
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fitoor

Când un roman așa de renumit ca Marea așteptare a lui Charles Dickens este adaptat pentru cinematografie, nu e prea multe lucruri care pot merge prost în complot, nu? La urma urmei, lucrarea originală a primit recunoștință critică la nivel mondial și este venerată ca un clasic.

Abhishek Kapoor lui Fitoor cer să difere. Acesta este un film inutil, mândru de-a lungul în nici o direcție specială, oprirea și începerea până când în cele din urmă se împiedică la o oprire destul de plictisitoare.

Pentru cei neinițiați, Fitoor online subtitrat spune povestea unui băiat slab orfan și a iubirii sale din copilărie pentru o fată care este dintr-o familie de elită bogată. Modul în care statutul lor social se află în calea romantismului lor formează restul povestirii. Și, undeva, există și un flashback disjoint.

Aditya Roy Kapoor joacă Noor (Pip) la Firdaus (Estelle) de la Katrina Kaif. Kapoor in filme indiene online Fitoor online subtitrat arata bine pentru rol, dar personajul sau este obsesiv pana la punctul de inflexiune. E greu să simpatizezi cu Noor atunci când face lucrurile cele mai stupide și disperate în numele dragostei, distrugând fiecare parte din respectul de sine.

Kaif face ceea ce face cel mai bine: arata frumos si nu actioneaza.

Abhishek Kapoor îl aruncă pe Tabu ca mama lui Firdaus, Begum Hazrat (Miss Havisham) și, în ciuda faptului că este împovărată cu un rol în care devine greu să aprindă scene, este o tratație de urmărit. Dictatura ei din Urdu este impecabilă și există o asemănare izbitoare cu portretul lui Ghazala de la Haider. De drept, primește factura de top și în creditele de deschidere.

Dacă există un lucru pe care Abhishek Kapoor la făcut bine, a fost de a face Kashmir setarea acestui film.