Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

First We Take Brooklyn (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Danny A. Abeckaser
Actori: AnnaLynne McCord, Harvey Keitel, Charlotte McKinney
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama
IMDB: 3.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis First We Take Brooklyn

Servind o condamnare pe viață într-una dintre cele mai dure penitenciare din Israel, Mikki Levy nu a crezut niciodată că va vedea vreodată lumina zilei. Dar când a fost eliberat devreme de o tehnică, Mikki se mută la New York în speranța unui nou început. Trăind împreună cu unchiul său într-un Brooklyn, realitatea aspră a vieții, ca ex-con, intră și se trage într-un război brutal cu gazon, cu o mulțime rusească, forțându-i să-și revină trecutul întunecat și abilitățile de supraviețuire pe care le-a învățat în închisoare. Mikki urcă agresiv rândurile lumii interlope, dar forța lui tenace poate fi cauza stingerii sale.

Sunt șocat de scorul scăzut al acestui film First We Take Brooklyn online subtitrat. Aveam mici așteptări în această privință, dar am fost plăcut impresionat de acest film indie cu buget redus B.

Acest filme online 2018 First We Take Brooklyn a fost interpretat de Danny A. Abeckaser, care a debutat în regie, iar cel de-al doilea credit scris a fost împărțit cu co-starul Jon Carlo. Harvey Keitel a jucat gafa perfectă rusească și a fost frumos să vedem niște bomboane ochi care să poată acționa, Charlotte McKinney și în primul rând co-star de frumusețe AnnaLynne McCord.

Dacă cineva se așteaptă să vadă un film de gangster produs de Hollywood, acesta nu-i așa. Dar își atinge scopul de a menține privitorul submersat și distrat. Rata a fost perfectă, regia și scenariul de pe scenă, iar actorii, deși nu toți actorii A (cu excepția lui Harvey Keitel, bineînțeles), au făcut destul de bine și convingătoare în rolurile lor, în special Fred Ewanuick.