Final Space (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Olan Rogers, David Sacks
Actori: Fred Armisen, Tom Kenny, Olan Rogers
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Final Space SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Review Final Space

Această serie Final Space online subtitrat se concentrează pe astronautul Gary și pe planeta lui Mooncake, distrugând planeta, în timp ce se îmbarcă în călătorii serializate prin spațiu pentru a debloca misterul “spațiului final”, ultimul punct al universului, dacă acesta există de fapt.

Doar un episod în (tocmai terminat premiera seriei), și deja sunt un fan. Show pare să aibă un mare potențial!

E vorba despre Gary; un prizonier pe un fel de închisoare spațială; cu spațiu liber; cu puțin sau fără privilegii sau mărfuri. El găsește o pată verde drăguță; care pare inspirată de anime; și pare a fi destul de ușor subestimată numai pe baza aspectului. Primul episod stabilește tonul pe care Gary și noul său jellybean-pal sunt pregătiți pentru diferite aventuri; însoțite de o pisică inteligentă pe care Gary o dă o bătălie drăgălașă; un tip de pisică care pare cam ca Boba Fett și cine știe cine altcineva; acesta este doar începutul!

Este ca si cum au traversat diverse spectacole moderne animate pentru adulti cu filme spatiale precum “Luna” si “Inceput”. Are o originalitate suficientă pentru a sta pe cont propriu; deci nu ar trebui să simți că este vorba de o remixare a oricărui lucru și conține câteva referințe excelente la cultura filmului / filmului.

Gary însuși poate fi un pic enervant. El vorbește prea mult; are niște linii de răsfăț și; ocazional; răsfoiește glumele disperate pentru atenție; pe care numai copiii de vârstă mijlocie și cei mai tineri trebuie să râdă; dar; în cea mai mare parte; este amuzant; plăcut și plăcut neplăcut.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Final Space (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star