Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Fiicele doctorului March – Little Women (1994) Online Subtitrat


Regia: Gillian Armstrong
Actori: Susan Sarandon, Winona Ryder, Kirsten Dunst
An: 1994
Gen: Drama, Familie, Romantice
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Fiicele doctorului March – Little Women (1994)

Adaptare a romanului semnat de Louisa May Alcott, filmul “Fiicele doctorului March” spune povestea a patru surori crescute de mama lor, în timp ce tatăl luptă pe front, în armata Unionistă.

În centrul acțiunii se află Jo (Winona Ryder), o scriitoare aspirantă, în jurul căreia se țes poveștile celorlalte trei surori – convenționala Meg (Trini Alvarado), inocenta Beth (Claire Danes) și precocea Amy (Kristen Dunst). Pelicula urmărește lupta fetelor cu greutățile vieții, în timp ce relațiile dintre ele rămân strânse și pline de afecțiune în fața tragediilor, mici sau mari, prin care trec de-a lungul timpului.

M-a atras inca de la inceput prin atmosfera de sarbatoare de iarna pe care a avut-o; prin personajele atat de calme si de surprinzatoare in tot ceea ce faceau; actiunea care amintea mai mult sau mai putin de teatrul britanic; atat de frumos si de captivant; si nu mica mi-a fost mirarea sa vad atatea nume sonore ale cinematografiei; fiind copii sau adolescenti si impresionand prin taria de carea dadeau dovada inca de atunci… Iar intrigile de culise; de departe momentele cele mai incitante; care iti taiau practic rasuflarea si te tintuiau pe loc cu atata succes.